Dom Tar Dig Ifrån Mig

Imorgon ska jag upp i ottan. Jag har VFU och måste därför hemifrån ca 05.30. Nu är klockan inte ens tio och jag måste snart lägga mig.. visserligen kommer det inte bli så svårt för jag har känt mig som en halvlevande varelse idag.

Jag planterade om lite blommor idag.. det var kanske bra gjort. Det första man gör när CSN äntligen kommer är att köpa blomjord. Det var ett bra köp! God natt alla tusentals bloggläsare!

The Happy Sinner

Vad i hela friden har jag gjort för att få så ont i nacken? Har haft så i några dagar, och som med allt annat tänker jag att det ska gå över om jag låtsas att det inte gör ont. Den strategin fungerar ibland, men ibland leder det till att jag blir mycket mer sjuk än vad jag ”behövt” bli. Det kan även leda till att man inte längre kan använda klackskor utan att det knakar, eller gå på vartannat trappsteg. Det där med fötterna kommer förresten nog att bli bättre bara jag väntar några månader till.

 

Åter till min ömmande nacke! Om den nu blev så jobbig av sig själv så får den också fixa sig själv. Tillsvidare får jag äta riskakor med ostsmak. Så klagande jag låter.. jaja.. hej!


Just Live Your Life

Denna dag är officiellt en sunkdag. Sista dagen innan livets värsta tenta (alla tentor är alltid livets värsta). Jag blev dessutom lite kär i en kille på tre år som jag sprang på i ett trapphus när jag var på väg hem från min lunchdejt på andra sidan stan. Minns inte vad grabben hette, men han var ca en meter lång och vågade inte säga hej.

 

Köpte naturgodis för att ha något att frenetiskt tugga på undertiden som jag skulle läsa igenom alla anteckningar. Nu är fallet så att när man står där och ska vara nyttig, genom att äta naturgodis istället för vanligt, så köper man alltid de nötter som är helt överösta med choklad! Sen slutar det med magont och ångest över att man aldrig i hela sitt liv satt en fot på ett gym. Min bild av ett gym är en lokal fylld med antingen grovt överviktiga människor iklädda rosa shorts från 80-talet, alternativt muskelberg klädda i något svart och tajt. Vet inte hur sanningsenlig min bild är?


Sen en tid tillbaka



Har varit tentaplugg hela dagen och jag går verkligen mig själv på nerverna av att inte göra annat än läsa och försöka memorera. Men jag har i alla fall en mysig tröja. Då blir allt lite roligare.
God kväll!

Bara för din skull

Slogs just av ett sug på äppelmos. Jag som aldrig gillat äppelmos.

Risky Business II

Såhär kan man dekorera en köksvägg. Såhär har jag dekorerat en köksvägg. Fina kaffekoppar, en prickig låda med te, glada burkar och uppläggningsfat, en tekanna och salt- och pepparkvarnar som köpts i en antikaffär.


River Man

Saker att sysselsätta sig med under sömnlösa nätter:

Klippa håret
Prova nya frisyrer
Leta i garderoben efter nya klädkombinationer
Söka efter spännande musik
Beställa hem kläder från internet
Läsa om det svenska 1880-talet

Jan Stenmark




RSS 2.0