Livet i slutet av september






Mig i allmänhet, Carro i synnerhet.

Nu har jag slagit ihop mig med Paint igen. Sicket liv man skulle leva utan Paint (det skulle vara meningslöst att leva utan)!

 

Nuförtiden har jag praktik på Carolines skola, men jag är har aldrig någon av hennes lektioner, det är synd. I lördags var det Kulturnatt i Norrköping. Då togs dessa bilder, i väntan på spårvagnen och alla äventyr som dök upp den natten. Sen sov vi i en trång säng. Det var hela berättelsen om Carro och mig. Hej.

 


These boots are made for walking

Sommaren har strax vägt färdigt och hösten tagit över.

 

På vägen hem från bussen luktar det blöta höstlöv. Med nyinköpta skor med fin snörning på mina fötter tänker jag på vilken rolig dag jag haft i skolan, och hur bra det känns att allt kommit igång på riktigt nu.

 

Väl hemma försöker en katt lura mig och gör allt hon kan för att sno en leverpastejsmaka ifrån mig. Jag vann kampen om makan, katten ligger och spinner nu.

 

Så här ser mina nya skor ut. Jag tycker sällan det är intressant när andra lägger upp bilder på sånt dom köpt, men dessa skor är så fina så att jag måste. Det känns så bra och höstigt med dom på fötterna.

 


Kattboende

Jag har fått en inneboende.. eller så har jag fått ett fosterbarn.

Vet inte vilket, men jag har i alla fall en katt i min lägenhet som ska bo här fram till Jul.

 

Just nu sover hon på mina ben och jag vågar inte röra mig, för då vaknar hon och jag vill inte att hon ska tycka illa om mig! Då blir de en hård höst! Jag får snällt sitta här med en sovande katt på mina ben.

 


Reach out touch face

Det är nog något i stil med detta som jag skulle se ut om jag bytte ut min näsa mot en hand.

Eller.. så skulle det nog verkligen inte se ut. Men vem vet?

 


Dreamgirls

Vad skulle livet vara utan P3? Fattigt tror jag.. radion står på mest hela dagarna då jag är hemma i min trevliga lägenhet.

Med något diskussionsprogram i öronen bränner jag min mat och känner skuld för att jag inte läser tillräckligt mycket!

 

Idag var min först ”lediga” dag sen jag började plugga förra måndagen. Hanna köpte party dricka och kom hem till mig en stund. Trevligt med besök när man sitter och pluggar!

 

Igår var jag på Maskeradbal. Min grupp hade temat ”Dreamgirls/60-tal”. Jag tappade ett örhänge och gömde min jacka i skogen. Desiree svalde sin cigarett när hon tog sig en rökpaus. Det var gårdagen det!

 

Riktiga Dreamgirls!

 


RSS 2.0