Nolla

Jag är en nolla. Jag och alla andra nollor på Linköpings Universitet har just nu en två veckors lång nollning som pågår! Det är kul och jag är trött. Än så länge har vi mest varit i våra Nolle-grupper, min heter Dreamgirls (efter musikalen). Imorgon får vi reda på våra klasser, det känns lite trisst att det inte är säkert man kommer vara med dom som man lärt känna nu.. men det är välbehövligt med klassindelningar.. vi är nämligen 450 lärarstudenter. Hur i hela friden ska detta gå?

Ska upp tidigt imorgon igen för föreläsningar och nolle-aktiviterer.. bl.a. ska vi äta ärtsoppa, dricka punch och ha disco!

Imorgon börjar det

Imorgon börjar det! Klockan nio ska jag infinna mig på Nationernas Hus i Linköping, då börjar det som jag sett fram emot, men samtidigt fasat så länge nu.. Lärarprogrammet på Linköpings Universitet!

Jag är lite nervös, men mest för att jag inte är så nervös. Det känns som att jag tar för lätt på det. Som att jag inte är förberedd. Men hur ska jag mer kunna förbereda mig? Jag tror jag ser för allvarligt på det mesta.
Jag ser i alla fall fram emot att börja nu!


Ark avslutade sommaren igår

Igår spelade The Ark i Linköping. Självklart var man där!
Sara, Linnea och Hannes var också där med mig och såg Arks turnéavslutning.
Jag blir alltid så entusiastisk när jag ser Ark och igår var inget undantag!
Jag måste också berätta att Linnea fick Sylles trumpinne!




Näsring

Jag har länge (två år) haft en ring på min näsvinge.. ringen sitter där den sitter och ramlar aldrig av..
Det är till och med lite krångligt att få av den.. 
När jag vaknade upp för morgonen så kände jag att jag var tvungen att känna efter om min näsring satt där den ska.. jag har för vana att kolla så den och alla örhängen (okej nu lät det som jag hade många.. det är fyra stycken) är där det ska. Nu undrar säkert ni vart jag vill komma med denna tråkiga text.. ni får snart veta!

När jag kände efter så insåg jag att min näsring inte satt där den skulle, d.v.s. på min näsvinge. Men stor försträckt började jag leta i sängen, för att senare hitta ringen prydligt liggande på mitt nattduksbord. Då är den stora frågan hur jag kunde få av mig den i sömnen, och dessutom lägga den så ordentligt på bordet? Eller är det helt enkelt så att det kanske spökar i min lägenhet? Det återstår att se!


Nyinflyttad

Det var några dagar sen som jag flyttade in i min lägenhet! En etta med fint kök!
Jag tror jag kommer att trivas bra här.
Det var först idag som jag fick mitt bredband, så jag har suttit utan internet i några dagar.. men imorse fick jag brevet och kunde springa till butiken en minut ifrån min lägenhet för att hämta modemet..

Storasyster Sara agerade fotograf när vi flyttade hit alla mina saker..




Inga grävlingar på Frizon, men i mina tankar

Är nu hemma från Frizon! Trotts att vi bara var där lördag-söndag så var det helt klart värt det!
En toppenresa och övernattande i tält. Jag är alltid lite rädd för att det ska gömma sig något djur i tältet.
Igår var det grävlingar jag var rädd för (Jag såg nämligen en livs levande grävling springa bara några meter ifrån mig tidigare i veckan! Fy vad jag ogillar grävlingar, de ser så hemska ut!).
Så därför övertalade jag Carro att kontrollera tältet innan jag la mig igår natt (hon är inte rädd för djur). Lyckligtvis var det inga djur i tältet igår natt. Detta var allt jag delar med mig av om min korta vistelse på Frizon festivalen.


Visst ser grävlingar ut som monster?!

Föresten så flyttar jag till min nya lägenhet imorgon!


Frizon

Det är lördagsmorgon, inte så tidigt men ändå morgon.
Jag funderar på om jag ska äta ner frukost eller inte..

Snart ska jag åka till Frizon – en festival inför Gud.
Visserligen ska jag bara sova där en natt, eftersom hela kalaset tar slut imorgon. Men en dag är ju bättre än inget! Åker hem igen imorgon..


Fredag fem i ett

Packa ner allt jag samlat på mig under åren. Kartonger, böcker och skräp tar upp platsen på mitt golv, så jag själv inte riktigt står ut med att vara där inne. Igårkväll flydde jag till Carro.
Flydde från packandet och tanken på att jag måste sy om mina köksgardiner. Carro är en fin kompis som alltid tar fram de mest svulliga sidorna i mig. Jag äter nog aldrig så mycket onyttigheter som när jag är med henne. Men jag tror alla behöver fetta till det lite ibland.

Klart slut.. snart ska jag ta mig förbi snickaren som lägger golv i halltrappan, springa ut till bussen och åka in till stan.


Plocka vinbär




Gå på tå


Länge sen nu..

Det var riktigt länge sen som jag skrev på bloggen. Kanske att jag tog sommarlov? Det har inte blivit av att skriva i alla fall.. Så vad har hänt sen senast?

Jag har kommit in på lärarprogrammet, så i höst ska jag börja plugga igen!
Jag har fått en lägenhet och flyttar in om ca en vecka.. då är mina dagar som lantbo slut.

Mitt sommarjobb är föresten slut sedan flera veckor.. så jag har varit ledig och bara glidit omkring på en räkmacka. Det har varit skönt.. men snart börjar allvaret igen.. plugga, plugga och plugga.
Jag ser fram emot det!
Det ska bli kul.. tror och hoppas jag i alla fall!


RSS 2.0