The resurrection

Att gå direkt på pannkakan istället för att gå runt stekpannan i flera timmar. Ibland kommer man på så värdelösa uttryck.

Jag är helt galet trött och försöker att plugga in det sista inför min tenta imorgon. Funderar dock på att sluta plugga för ikväll? Hela dagen har jag varit på utbildning inför mitt sommarjobb. Jag ska dessutom på en till utbildning imorgon efter tentan.. Ska nämligen jobba med hemtjänst i sommar. Så det är ganska mycket att ta in nu..

Jan Stenmark






It`s so easy

Råkade nyss skicka iväg ett sms till fel person. Jag skrev dessutom om personen som jag råkade skicka till. Stackarn.. jag skrev nämligen att vi skulle mobba henne. Tur att det var min syster som jag råkade skicka till.. hon brukar ha huvudet med sig och förstår nog att jag inte var seriös till 100% när jag skrev att vi skulle mobba henne.

SOS från mänskligheten

Jag har precis läst ut boken "SOS från mänskligheten" skriven av Johanna Nilsson. Känner att jag inte vet vad jag ska ta mig till nu. Har varit så inne i boken att det känns lite tomt. Jag har hört att det mest effektiva sättet att komma över någon är genom att träffa någon ny? Jag får väl dyka in i en ny bok innan det är dags att sova!


Better off dead

Tentaplugg, The Sounds och på tok för mycket Sex And The City. Så har min onsdag sett ut. Jag har även levt ganska osparsamt på pengarna som CSN så snällt lånat ut åt mig. Tack kära CSN, utan er skulle jag inte kunna äta skräpmat eller köpa reaklänningar från HM!

Tyst nu

"Varje ord du säger kan driva oss isär

Jag vill förtvivlat gärna att det inte ska sluta här"

 

Man missförstår varandra dagligen. Hela tiden. Till och med när man pratar klarspråk blir det fel. Tidigare ikväll pratade jag och en vän om saker som gått helt fel. Situationer som tog en annan riktning än den man själv hade önskat.

Ibland tror jag att Han däruppe gillar att trampa på oss, bara för att se hur vi ska lyckas ta oss ut ur greppet av hans övernaturliga fotgrepp.  Min vän konstaterade i alla fall att jag har ett hjärta. Det känns ju bra att veta.

 


I followed him around


Jag borde blommor på mitt köksbord lite oftare. Både fint och luktar gott!

Personal Jesus

Jag har varit sjuk hela denna månad och tagit fler prover än vad jag antagligen gjort i hela mitt liv, eftersom jag i vanliga fall brukar hålla mig frisk och kry. Men jag är snart frisk som en mört!

Hög kan bli låg

Det är inte roligt att börja plugga kl tolv en tisdagsnatt. Tänk på det. Framförhållning är något som få har, men alla vill ha.

Vaggvisan

Brände mig på plåten när jag bakade bröd idag. Brödet blev ganska gott. På tal om något helt annat (har alltid tyckt det är ett fånigt uttryck) så är jag en kvällspigg människa. Jag har länge försökt att vända lite på mitt dygn så att skola, jobb eller vad som tar upp min tid, ska få mer tid fylld med energi. Därför är det snart dags att sova! Passande nog så är här en vaggvisa med Allan Edwall. Sov gott!

 


Ditt kvarter


En svår och jobbig grej

I min värld är det sommar nu. För några dagar sen badade jag i havet. Nu är det egentligen läggdags och jag lyssnar på Winnerbäck, vilket jag aldrig brukar göra. Idag var jag ute hos min familj. Bakade massor av kakor, både misslyckade och lyckade. Imorgon måste jag reda ut saker. Jag skriver bara ner små tankar som dyker upp i mitt huvud.


High drama

Jag förstår att alla mina tusentals bloggläsare känt frustration nu när jag inte uppdaterat på så länge! Till mitt försvar har jag sjukhusvistelse och brist på energi. För första gången sen andra maj känner jag mig pigg nog att fara till skolan.

 

När jag på morgonen satt på bussen och sms:ade med en klasskompis får jag reda på att det inte är någon lektion idag. Så kan det gå när man inte har koll! Bara att ta bussen hem igen och hitta på något annat att fördriva dagen med.


Snart kommer det en vind

Jag ser det snöa, jag ser det snöa, det var ju roligt hurra!

 

Den tredje maj är min födelsedag. Med en ganska tråkig början på dagen, innehållande mycket ryggont beslutar jag mig för att inte gå till skolan där jag har VFU. Istället utspelar sig dagen i min lägenhet där ingenting händer. Igår hade jag och en kompis som också fyller år, en mysig fest med våra gemensamma vänner. Vi hade gjort om hans lägenhet till en stor koja. Om några timmar ska dessutom min familj komma och äta tårta. Det ska bli kul!


För varje hjärtslag


RSS 2.0