Järnringar i containrar och Arkar på trappor

Ojoj vilken kväll det blev igår.. Parkhäng när det är som bäst. Läskiga fåglar som ville förinta oss och kissande bakom äckliga containrar.
Sen lyckades en liten men viljestark skara folk dra med sig resten till Trappan. Jag var en i den lilla viljestarka skaran.







Axen och Schlegel från Ark var ju dj:s på Trappen så det var klart vi skulle dit! Väl framme blev tre stycken The Ark fans otroligt nervösa och antagligen ganska så jobbiga. Men det kom inte precis som någon nyhet för vårat sällskap, så det fick faktiskt de andra ta å tåla!
När modet hade infunnit sig så gick vi och prata med Arkarna som var mycket trevliga och pratglada. En obligatorisk idolbild skulle vi minsann också få, då kände vi oss lite som tolvåringar, men har man haft samma favoritband i tio år så är det okej! Jag har föresten träffat Axen och Schelgel en gång tidigare, för två år sen. Det var fint det med.





En toppenkväll med fina före detta klasskamrater, The Ark medlemmar, trevligt folk, nattkebab och en rolig taxichaufför. Hepp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0