Det var tre månader sen idag

Bangade ur när det gällde skovalet igår.. slutade med att jag hade ett par väldigt platta sandaler på fötterna. Imorse vaknade jag upp hemma och systrarna Persson. Man får alltid en sån brakfrukost när man sover där. Det var fint! Imorgon är det jobb igen. Då kommer jag gå upp tidigt och träffa (förhoppningsvis) söta pensionärer.

Jag vill inte suddas ut

Har precis pratat i telefon så länge att jag har lite ont i handen. Förövrigt så fick min telefon ett oplanerat dopp i min kopp med te för några dagar sen, men den lever ändå.
Nu pratar jag i telefon igen och blir idiotförklarad.. "Man kan inte vara bakis i benen Micaela". Bakis eller inte, mina ben är trötta och jag planerar att ha högklackat ikväll (för första gången på flera månader).

Honung

"Och det här är vad som äter mig:
Helt och hållet ska vi aldrig smälta ihop
Och det här är vad som äter mig:
Att din hud är doppad i honung"




En sån där typiskt regnig sommardag. En kopp te väntan på att vädret ska ändras och solen bryta fram. Den tänkta promenaden uteblir och man fastnar framför datorn och en animerad komediserie. En mysig lördag. Sen blir det tåget till grannstaden där trevligheter ska utspela sig och nya bekantskaper uppstå.

RSS 2.0