Take this waltz

Nu har jag gått ut på praktik. Ironiskt nog är jag på en gymnasieskola med djurinriktning. Vi får se om jag överlever två veckors daglig kontakt med hundar. Om inte, så tackar jag för mig.


Start wearing purple

"Jag har en vän som är oerhört intresserad av mat och inredning. Problemet är bara att mat och inredning inte är intresserade av honom" (Jonas Gardell).

 

Jag kan ju inte annat än älska denna man!


Lär om mig

Mmm must! Dricker påskmust och knåpar ihop en kursuppgift om ”Den lärande och läsande/skrivande människan”. Helt fantastiskt. Jag förstår hur otroligt lockande det låter! Igår målade jag mina naglar. Nio blå och en röd, vet inte varför. Det är och förblir ett av livets stora mysterier. Mystiskt.


Jan Stenmark


Vi har bara varandra

Nu flyttar jag tillbaka till 90-talet.

Monty Python


En svår och jobbig grej

Aftonen resulterade i att jag råkade buda hem ett par mörkblå converse. Det var antagligen på tiden. De två paren jag har är nu inne på inte mindre än sitt fjärde år! I vår får jag hoppa omkring i dessa!


Who by fire

Gillar att jag haft en väldigt rolig helg.

 

Ogillar att kursen bara pågått i en vecka och alla redan är otroligt mycket efter. Ogillar att jag är för fattig och snål för att köpa litteraturen, så jag försöker fåtag på den i pdf, vilket funkar för alla, men tydligen inte för mig. Ogillar att jag är så sjukt oteknisk och att ingen erbjuder sig att städa mitt kök. Stressad är jag också.


På andra sidan havet

Jag har suttit i skräddarställning väldigt länge nu, min ena fot börjar kännas konstig. Borde sätta mig på något annat sätt. Jag står inför ett dilemma, men kan ej besluta mig för något. Just därför är det ett dilemma. Observera att den bortdomnande foten inte är mitt dilemma, den är bara lite extra krydda på min måndagskväll.

 

Jag har haft en fin dag. Jag blir så glad av att det är så ljust ute! Dessutom började jag en ny kurs idag, ”Läraren och undervisningen”.  Mina grannar väsnas mycket. Hej!


Jag är en liten gosse

Ligger helt förslappad i min soffa och pratar i telefon med en god vän. Tänker på gamla minnen och planerar blivande minnen, och man nu kan planera hur det ska gå? I sommar ska vi ha picknick på en grusparkering och kolla på medelåldersmän som spelar boule. Innan dess ska vi lyssna på musik i en kohage och prata om livets mysterier.


RSS 2.0