Långa nätter

Vad gör jag kl två en onsdagsnatt/torsdagsmorgon? Jo jag pluggar. Skriver hemtenta. Just nu väntar jag på att min kaffebryggare ska ge mig nytt kaffe och förhoppningsvis lite energi.

 

Jag har pluggat hela dagen. Och ännu är jag inte klar.. men om några timmar. Det ska i alla fall bli gott med kaffe! Förövrigt så har jag konstaterat att klassiskt musik är det bästa att lyssna på när man pluggar på nätterna, på mornar och dagar passar nog radion bättre.. men ingen radio med reklam för då får jag spader. P3 ska det va.


Grön hatt

För några dagar sen hade jag en grön hatt gjord av papper på min hjässa.




Två tips från mig till den som orkar läsa

Tips nummer ett: Kolla alltid hur stort hålet i kryddburken är innan du börjar ösa vitpeppar på din kvällsmat. Om du trotts det misslyckas och äter ett överflöd av vitpeppar, ha en kanna med mycket och kallt vatten i beredskap.

 

Kvällens andra är att inte måla naglarna. Aldrig. Inte under några omständigheter. Om du nu inte har hela världens tålamod, så du orkar vänta i tre år och låta bli att kleta ner kläder och din själv, när du efter en kvart vill ta upp en bok ur väskan.

 

Bara för att det är en sån trevlig kväll kan ni få ett tredje tips, helt utan kostnad. Om du har en tenta att skriva så ska du inte:

  • Sitta i en soffa och glo på väggen.
  • Hänga på facebook.
  • Skriva onödiga blogginlägg.

Olösliga problem

"Många säger "Lugn, allt löser sig. Förr eller senare".
Eftersom jag är lite av en naturnörd kan kan konstatera att
det faktiskt inte alls stämmer. Det finns många ämnen som är
olösliga. Detta vill jag även påstå gäller problem i vardagliga livet." citat av min vän Carro.





Golv

Jag sitter på golvet i min trevliga lägenhet, dricker juice och äter choklad.

Det är vad jag kallar en skön kväll! Jag kom fram till att det var mysigare att sitta på golvet än på möblerna.

Kanske är det lika bra att slänga ut allt och bara ha oändligt mycket golv! Jag tror dock att charmen med att sitta på golvet skulle försvinna om det var det enda alternativet?


Jo, man tackar


RSS 2.0