Mmm måndag

 

 

 

Jag har haft en av de ledigaste eftermiddagarna på länge. Jag har inte träffat någon sen jag kom hem från skolan och jag har inte heller behövt göra något alls! Ibland kan det vara fruktansvärt tråkigt att bara vara hemma utan att prata med någon på flera timmar, men idag var det så skönt att jag nästan blev avundsjuk på mig själv.

 

Jag har lagat mat (utan att det brändes eller kokade över), lyssnat på musik och myst med en katt. Om en stund ska jag på styrelsemöte, det blir nog också bra!


Mysig helg

Utanför mitt fönster är det vinter. Kolossalt mycket snö! Det är fint, bara jag inte hade så hala skor. Nu ligger en katt så stilla och sover på mina fötter. Jag lyssnar på musik och har det bra.

 

Det är så mysigt med vinter tycker jag, att sitta inne med tända ljus och dricka te när man ser snön utanför! Imorgon är det första advent och då ska jag på julmarknad och kolla på krimskrams, Idag ska jag till Vånga och på After Eight. Igår var också en lugn och fin dag på många sätt. Jag gillar den här helgen!

 


Ordning och reda

Idag har jag varit händig. Jag har börjat med lite julpyntning i mina fönster och så har jag gjort egna ljus. Nu måste jag nog ta tag i pluggandet som jag undvikit i några timmar. Först ska jag bara fördriva ytterligare lite tid genom att kolla på Våra vänners liv. Sen ska det pluggas!

 

 


Lilla björn

Om ett tag ska jag hoppa på en spårvagn för att tillsammans med några fina vänner tillbringa en trevlig stund på någon bar. Men ännu är det ett tag kvar. Just nu matar jag min lånekatt med chips och funderar jag över om jag ska måla mina naglar i någon roligt färg? Det återstår att se.

 

Tidigare idag införskaffade jag mig ett halsband som jag tycker är väldigt sött. En liten björn som flyger med en ballong. Den lilla björnen fångade mitt hjärta direkt!

 


.

I am based on a true story.


I behov av en mästerkock

En sån som jag borde inte vara berättigad att ha ett kök. Ikväll tänkte jag koka ris och tillaga kyckling i ugnen. Riset bränner fast, kycklingen blir svart. Jag äter det som inte är helt förstört med mycket vinbärsgelé, i hopp om gelén ska ta bort smaken av bränt (vilket den självklart inte gör).

 

Efter mitt stora nederlag med maten tycker jag att jag förtjänar en bra film och popcorn. Snart har jag en kastrull full av en svart sörja som föreställer brända popcorn. Jag är inte längre sugen på film och det hela slutar med att jag äter mig mätt på en kladdkaka som stått i kylen sen i helgen.


Inte okej

Det är inte okej att strumpbyxor ser ut såhär efter en kväll!



Om jag inte hade annat för jag skulle jag utveckla ett par strumpbyxor som inte kan gå sönder. Det är en bra idé för den som vill minska på konsumtionen i samhället. Tänk så många strumpbyxor som köps varje år bara för att dom går sönder efter en gång!

Brottning

Jag är en mästare på att brotta ner folk. Kanske ska jag satsa på det. Hanna håller nog inte med mig.

 


hmm

Jag har precis snott en dator från min kompis Daniel. Han säger att han är världens grymmaste människa. Azra sitter också här. Hon vill bli överraskad. Nu ska vi tre dricka kaffe.


Busstankar

Efter en mycket lång dag i skolan så sitter äntligen jag och en till tjej som jag pluggar med, på bussen hem.  Bakom oss sitter det två killar, som även de är studenter. De båda killarna kommer in på ett samtal om hu dåligt det är att plugga till lärare. En utbildning på fem år som leder till låg lön, 45 timmars arbetsvecka och utbrändhet. Efter ett tag konstaterar killarna hur bra det är att de minsann pluggar ekonomi!

 

Det var ju ett sånt peppande man behöver efter att ha varit i skolan från åtta till fem en måndag. Men ack och ve, jag pluggar hellre till en lågavlönad lärare, än till en spydig ekonom.


Send them back happy!






Britta Persson

Vad ska jag skriva om detta? Jag gillar henne helt enkelt!


Mosade händer

I afton ska det bli bio, precis som igår. Då var det ”Himlen är oskyldigt blå” med Azra, den känns mer som min typ av film än den jag ska se ikväll.

 

Nu är den nämligen Saw som gäller! Vi är tre ganska lättskrämda tjejer som ska se den.. jag ställer mig bara frågan varför? Hur som haver så har jag gjort mina vänner bereda på att jag kommer krama sönder deras händer under filmen. Pepp!


Gammal som gatan

Förut när jag satt och tänkte på vad jag var tvungen att köpa insåg jag hur gammal jag blivit. När lördagsshoppingen består av kattmat, kattsand och kaffefilter, då är man inte ung längre. Hur i hela friden gick detta till?

 

Bara 20 år tills jag får min 40-års kris!


Ack så vackra bilder det finns

 

 


finbesök på väg

En ledig onsdag. Huvudvärk. Först tänkte jag bara ligga kvar i sängen tills imorgon bitti. Sen kom jag på att Caroline ska hit. Började leta efter huvudvärkstabletter, hittade inga. Satte mig under en grön filt i min soffa. Där sitter jag nu. Kanske skulle jag laga något att äta? Ja det ska jag. Nu. Sen blir det finbesök av frugan!


Halloweenfest



Halloweenfest på Kårallen i lördags.


RSS 2.0